Skip to main content

En huzurlu kent Muş…

Muş Haber Fotoğrafı

Muş Emniyet Müdürü İsmet Türkmen, “2005 yılında Türkiye’de en huzurlu kentin Muş olduğunu söyleyebilirim dedi. Muş’ta şu anda tek sorunun hırsızlık olayları olduğunu belirten Türkmen, bu olaylarında yüzde 80-85 civarında çözümlendiğini belirtti.


Emniyet Müdürlüğü, kentimizde asayiş ve diğer konularda görüşlerini ve sorunlarını dile getirdi. Emniyet Müdürü İsmet Türkmen, asayişin düzenli olarak işlediğini ve emniyet birimlerinin aralıksız görev yaptığını belirterek, halkın can ve mal güvenliği için çalıştıklarını söyledi.
Muş Polisinin kentte barış ve huzurun sağlanmasında önemli görevler üstlendiğini belirten Emniyet Müdürü İsmet Türkmen, asayişin sağlanması yönünde tüm güçleri ile çaba sarf ettiklerini bildirdi. Muş’ta sıcaklarla birlikte hırsızlık olaylarında da artış göründüğünü ancak, emniyet birimleri olarak olayların takipçisi olduklarını söyledi.
Emniyet Teşkilatı’nın teçhizat ve imkanlar ölçüsünde en iyi hizmeti verdiğine de dikkat çeken Türkmen, Muş’taki olayların diğer illere oranla daha az olduğunu bunun nedeninin ise Muş emniyetinin özverili çalışmasından kaynaklandığını dile getirdi.
Türkmen, açıklamasında, Muş’ta olayların önlenmesi ve suçluların zamanında yakalanması yönünde çalıştıklarını belirterek, “Tüm emniyet ekipleri olarak canla başla çalışıyoruz” dedi. Muş’ta trafik sorunlarına da değinen Türkmen bu sorunlara da çözüm arıyoruz, maalesef ilimizde sürücülerin araçlarını park edebileceği bir otopark bulunmadığından sürücülerde yol kenarına gelişigüzel araçlarını park ediyorlar” dedi.
Kazaların çoğunun da başı boş hayvanlar ve çocuklar yüzünden kaynaklandığını belirten Emniyet Müdürü İsmet Türkmen, kanunlara göre başı boş hayvan sahiplerine de ceza kesmemiz gerekiyor ama hayvanların sahiplerini bulamadığımız için pek fazla cezai işlem uygulayamıyoruz. Sürücülerimizin de bu konulara dikkat etmesi gerektiğini kaydeden Türkmen, sürücülerin özellikle şehir içi ve Bitlis yolunda aşırı sürat yapmamaları gerektiğini söyledi.. Muş’ta asayişin emin ellerde olduğunu belirten Türkmen, “Muş’un asayiş yelpazesi geniş. Geçtiğimiz yıllara oranla suç oranlarında düşüş var. Bu da Muş için iyi bir gelişme” şeklinde konuştu.

NULL

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Malazgirt’te Şeker Pancarı Üreticilerine Yönelik Toplantı Düzenlendi

Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya üreticiler yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda konuşan…

Muş’ta Zincir Marketlerde Kırtasiye Ürünleri Denetlendi

Muş Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde zincir marketlerde kırtasiye…

Aromasıyla Meşhur Muş Üzümü Bu Yıl Erken Olgunlaştı

Üreticiler, Muş üzümünün mideyi rahatsız etmediğini, şişkinlik yapmadığını ve tamamen organik olduğundan dolayı…

Eğitim Haberleri

Muş’ta 2025–2026 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Muş’ta 2025–2026 eğitim-öğretim yılı, İlköğretim Haftası etkinlikleriyle başladı. Vali Avni Çakır, yayımladığı mesajda…

18 bin 430 öğrenci için ders zili çaldı.

Muş’ta ilkokul birinci sınıf ve okul öncesi eğitime başlayacak öğrencilerin, yüz yüze yürütülecek…

Bir milyondan fazla kitap sıralarda hazır bekliyor.

Muş’ta 699 okulda 104 bin 231 öğrenci için toplam 1 milyon 139 bin…

Kültür Sanat Haberleri

Vali Avni Çakır, Adem Sönmez Sanat Galerisi’ni ziyaret etti

Muş Valisi Avni Çakır, fotoğraf sanatçısı Adem Sönmez’in sanat galerisini ziyaret etti. Ardından…

Muşlu Genç Sanatçı Esma Asi’den “Gençses” Yarışmasında Unutulmaz Performans

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen…

Yunus Teke’den Memleket Türküsü: “Arınç Yolu” Yayınlandı

Muşlu hemşehrimiz Yunus Teke’nin “Arınç Yolu” adlı şarkısı müzik platformlarında yayınlandı. Memleketi Muş’un…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri