Muş Alparslan Üniversitesi ilk mezunlarını verme heyecanını yaşadı. Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen mezuniyet töreninde Hemşirelik Bölümünü okuyan Üniversite birincisi Gülhan Akay, ayakta alkışlandı. Muş Alparslan Üniversitesinin gururu olan Üniversite birincisi Gülhan Akay, Üniversitenin yaş kütüğüne ilk çiviyi çakan isim oldu.
Düzenlenen törende mezun olan öğrencilere ödül ve diplomaları verilirken Okul birincisi olan Gülhan Akay’a ise Vali Erdoğan Bektaş, ödülünü verdi.
Vali Bektaş, tarafından ödülü verilen Akay, çok mutlu olduğunu ifade ederek, bu mutluluğun hiçbir şeye değişilemeyeceğini söyledi. Bu birincilikte emeği bulunan öğretmenlerine teşekkür eden Akay, Muş Alparslan Üniversitesinden birincilikle mezun olmanın gururunu yaşadığını belirterek mezun olan tüm öğrencilere yolunuz açık olsun dedi. Okul birinciliğini Gülhan Atay alırken, ikinciliği Nur Akman ve üçüncülüğü de Gülhan Polat aldılar. Meslek Yüksek Okulu birinciliğini ise Ali Yatkan, ikinciliği Meryem Eşer ve üçüncülüğü de Yüneden Tah aldılar.
Günaydın Muş Gazetesi















