Skip to main content

Belediye Personellerine Zam

Muş Haber Fotoğrafı

Muş Belediyesi’nde çalışan işçilerin ekonomik koşullarının iyileştirmesi adına önemli bir adım atıldı. İşçilerin maaşlarına ek protokolle yüzde 30 zam yapılırken, sosyal haklarında da önemli ölçüde iyileştirme sağlandı.

Muş Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nda alınan karar doğrultusunda, Muş Belediyesi Eş Başkanı Sırrı Söylemez’e verilen yetki dahilinde belediye bünyesinde çalışan kadrolu ve sürekli işçilerin maaşlarında iyileştirmeye gidildi. TÜİK’in 6 aylık enflasyon verileri ve oluşan hayat pahalılığına karşı, iş sözleşmesinin ek protokolü imzalanarak çalışanların maaşlarına önemli ölçüde zam yapıldı. İşçilerin ekonomik koşullarının iyileştirilmesi ve refah seviyelerinin artırılması hedefinde karara varılan protokol ile birlikte maaşlar yüzde 30 oranında arttırılarak, bu ekonomik koşullar içerisinde çalışanların şartlarının biraz daha iyileştirilmesi sağlandı. Ayrıca protokol kapsamında, sosyal haklar ve çalışma koşullarında da iyileştirmeler yapıldı.

“HER ZAMAN EMEĞİN VE EMEKÇİNİN YANINDAYIZ”

Bursa Muş Kardeşliği Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde işçilerle bir araya gelen Eş Başkan Sırrı Söylemez, Muş Belediyesi’nin büyük bir aile olduğuna dikkat çekti. Ailenin sevgi ve kardeşlik içerisinde, alın teriyle hizmeti en iyi şekilde halkla buluşturduğuna vurgu yapan Söylemez, “Emekten gelen bir insan olarak, her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Siz değerli çalışanlarımızın hakları ve insan gibi yaşamı için gereken ne varsa yapılacaktır” diye konuştu.

“EMEKÇİLER EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALABİLMELİDİR”

Hizmet noktasında en iyi şekilde mücadele edeceklerini dile getiren Söylemez şöyle konuştu, “Çalışanlarımızın emeğinin karşılığını en iyi şekilde alabilmeleri için kısıtlı bütçe imkanlarına rağmen elimizden gelen ne varsa yapmaya gayret göstereceğiz. Bu zam ile emekçi kardeşlerimize sağlamış olduğumuz destek ile daha yaşanabilir bir şehrin ihyası yolunda yüksek moral ve motivasyonla halkımıza en iyi şekilde hizmet sunacağız. Ek protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına hep birlikte canla başla çalışmaya devam edeceğiz.”

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri