Skip to main content

Birlik ve beraberlik içinde halkımızın hizmetindeyiz

Muş Haber Fotoğrafı

Adalet Kalkınma Partisinin (AK Parti)il, ilçe ve belde belediye başkanları, Muş Belediye Başkanı Feyat Asyanın ev sahipliğinde kahvaltıda bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Namık Ergünün de katıldığı toplantıda, Belediye Başkanları, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek yaşanan sorunlar ile ilgili çözüm önerileri sundular.

Toplumun her kesimi ile belirli periyotlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Feyat Asya, yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar ile ilgili istişare toplantılarını sürdürüyor. Belediye Başkanları ile yapılan toplantıda konuşan Başkan Asya, göreve geldikten sonra yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, istişare toplantılarının hesap verme noktasında önemli olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Asya, Bakanlıklarda yaptığı görüşmelerde il belediyesinin yanı sıra ilçe ve belde belediyelerinin sorunlarını da dile getirdiğini kaydederek, ilin kalkınması için birlik ve beraberlik içinde hareket etmek zorunda olduklarını ifade etti.

İmkanlar dahilinde her türlü desteğe hazır olduklarını kaydeden Başkan Asya, Belediyelerimizin bütçe konusundaki sıkıntısı herkesin malumudur. Ancak bütçemizle yapamadığımız çalışmaları, hazırlayacağımız projeler ile destek alarak hayata geçirebiliriz. Bu kapsamda il belediyesi olarak Etüt ve Proje Müdürlüğü birimini kurarak bu imkandan faydalanmaya çalışıyoruz. Kurmuş olduğumuz bu birimimiz ile sizlere her türlü proje desteğini sunmaya hazırız. Sonuçta biz bir aileyiz ve bizden hizmet bekleyen halkımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek zorundayız dedi.

İçme suyu projesi ile ilgili bilgi veren Başkan Asya, Öncelikli projelerimizden biri olan içme suyu projesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Alparslan 2 barajından ilimize kazandırılacak olan içme suyu projesi ile ilçe ve beldelerimizin de su sorunu ortadan kalkmış olacak. Allahın izniyle bu projemizi hayata geçirirsek Muşun en büyük sorunlarından biri de ortadan kalkmış olacak. Bununla ilgili Sayın Bakanımızdan gerekli desteği aldık. Önümüzdeki süreçte bu projemizin yatırım programına alınması ile gerekli çalışmalara başlayacağız şeklinde konuştu.

Alt yapı projesinde sona gelindiğini belirten Asya, Muş Belediyesi olarak bu ilin alt yapı sorununu ortadan kaldırmaya kararlıyız. Yıllardır her seçim sürecinde taahhüt edilen projelerin başında alt yapı sorunu yer alıyor. Allahın izniyle biz bu eksikliğimizi gidereceğiz. Bununla ilgili proje çalışması tamamlandı. İller Bankası tarafından bu projemizin ihalesi yapılacak. İnşallah çalışma sezonunun başlaması ile ilk kazmayı vuracağız. Meşakkatli bir iş olduğunu biliyoruz. Ancak bunun üstesinden gelerek halkımızı bu sorundan kurtaracağız dedi.

Başkan Asyanın konuşmasının ardından ilçe ve belde belediye başkanları da çalışmaları hakkında bilgi verdi. İstişare toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri