Diyanet Sen Muş Şube Başkanı Ferzende Aras ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Feyat Asyayı makamında ziyaret etti. Asyanın karla mücadele çalışmalarında gösterdiği performanstan memnuniyetlerini dile getiren Aras, Belediye ekiplerinin hummalı çalışmalarına sokaklarda tanıklık ettiklerini söyledi.
Belediyenin karla mücadele çalışmalarını daha etkin bir şekilde sürdürmesi için yeni araçlar aldığını ve bunların hayırlı olmasını temenni eden Aras, Belediye Başkanımız Sayın Feyat Asya göreve geldiği günden bu yana azimle, gayretle, gece gündüz demeden çalışıyor. Diyanet Sen olarak ilk günden itibaren belediyenin çalışmalarını büyük bir hayranlıkla takip ediyoruz. Belediyenin güzel ve olumlu her çalışmada göğsümüzü kabarttığını rahatlıkla ifade edebiliriz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda karla mücadele çalışmalarında üstün bir performans gösteren başta Belediye Başkanımız Sayın Feyat Asya olmak üzere tüm ekiplere başarılar diliyor tebrik ediyoruz. Sabahın ilk ışıklarından itibaren başlayan karla mücadele çalışmalarının gecenin geç saatlerine kadar devam etmesine tanıklık ettik. Allahın izni ile kışın geri kalan kısmında da aynı performansı sergileyeceklerine inanıyorum diye konuştu.
Belediyenin karla mücadele için ekip ve ekipman olarak belediyenin güçlendiğini de sözlerine ekleyen Aras, Belediyemize yeni araçlar kazandıran Başkanımız Sayın Feyat Asyayı tebrik ediyorum. Araçların ilimize ve belediyemize hayırlı olmasını diler, kazasız güzel hizmetler gerçekleştirmesini temenni ederim dedi.
Diyanet Sen Muş Şube Başkanı Ferzende Aras ve yönetim kurulunu makamında kabul eden Belediye Başkanı Feyat Asya, Diyanet Sene yabancı biri olmadığını ve bu güzel cemiyetin üyeleri tarafından çalışmalarımızın takdir edilmesi bizleri ayrıca memnun etmiştir. Kış mevsimi başlamadan önce hazırlıklarımızı yapmaya başladık. Karla mücadele çalışmalarının daha etkin ve daha hızlı yapılması için belediyemize yeni araçlar kazandırdık. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada vatandaşlarımızın yaşantılarını daha kolay bir şekilde sürdürebilmeleri için çalışmalarımızda tempo arttıracağız. Karla mücadele çalışmalarında özellikle araç sahiplerinin ve yol kenarındaki bina sahiplerinin de hassasiyet göstermelerini bekliyoruz. Diyanet Senin kıymetli üyelerine de bu nazik davetlerinden ötürü teşekkür ediyor, başarılar diliyorum şeklinde konuştu.
Muş Manşet Gazetesi


