Skip to main content

Yavuz: vatandaşa hizmeti hakka hizmet sayıyoruz

Muş Haber Fotoğrafı

Vali Seddar Yavuz, kendisini ziyarete gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Valilik Toplantı Salonunda vatandaşları ağırlayan Vali Yavuz, sorunu olan vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

Vali Yavuz burada yaptığı konuşmasında; Muşa atandığım günden beri Muşlu hemşerilerimin yoğun ilgi ve teveccühleri ile karşılandım. Bu durum Muşun sahip olduğu kadim medeniyetin sonucudur. Her zaman belirttiğim gibi semalarında büyük komutan Alparslanın ve şanlı askerlerinin ruhaniyetinin dolaştığı kadim şehir Muşta olmaktan, burada görev yapmaktan son derece mutluluk duyduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce görev yaptığım yerlerde her zaman halkımızla iç içe olmuş, problemlerini ve çözüm yollarını konuşmuş, mümkün mertebe, imkân dâhilinde sıkıntılarını gidermek için çaba göstermişizdir. Burada da aynı azim ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü biz Devlet olarak 79 milyonu bir biliyor, onlar için hizmeti Hakka hizmet sayıyoruz dedi.

Halkımıza hizmet ederken hiçbir zaman vatandaşa rağmen hareket etmedik diyen Yavuz, Ben yaptım oldu mantığını asla benimsemedik. Bundan sonra da yapacağımız hizmetlerin temelinde siz değerli hemşerilerimizin görüş ve önerileri, bizlere yol gösterecektir. Sorunları dinlemek ve en kısa sürede çözüm üretmek için sizlerde önce köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldik. Sizlerin sorunlarına yasal çerçeve içerisinde, en kısa sürede çözüm bulmak için buradayız. Korkmadan, cesaretle eksikleri tamamlamak için çalışıyoruz. Sorunları diyalog ve iletişim ile çözeceğiz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kapıları sonuna kadar sizlere açıktır. Çünkü biz emreden, buyuran devletten, hizmetkâr olan bir devlet anlayışına doğru yol alıyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın zihniyetiyle hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz devletin ancak vatandaşa hizmet ettiği, vatandaşını memnun ettiği sürece kutsal olduğuna inanırız. Vatandaşın sorununa arkasını dönen, dininden, etnik kökeninden dolayı ayırt eden, hakir gören anlayışı ayaklar altına alırız. Bizim için ister zengin, ister fakir, ister eğitimli, ister eğitimsiz olsun Muşta yaşayan 412 bin vatandaşımız birinci sınıf insandır. Sizleri sevgiyle, muhabbetle kucaklıyorum şeklinde konuştu.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri