İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan kararname ile Muş Valisi olarak atanan Seddar Yavuza ziyaretler devam ediyor. Bir yandan tebrikleri kabul eden Yavuz bir yandan da kenti tanımaya çalışıyor.
Ziyarete gelen kamu kurumlarının amirlerinden bilgi de alan Yavuz, Muşu kısa sürede tanımayarak çalışmalarında tempo arttırmayı amaçlıyor.
Önceki gün Vali Seddar Yavuza nezaket ziyaretinde bulunan İl Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay İsmail Işık, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Sönmez, İl Jandarma Komutanı Jandarma Pilot Kurmay Albay Osman Nuri Çevik ve Muş İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Muş halkının huzur ve güvenliği için takım halinde çalışarak başarıya ulaşmayı hedeflediğini belirten Vali Yavuz, Muşun huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden Muşlu vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim en önemli görevimizdir. Mesai arkadaşlarımızla takım halinde çalışmayı, takım halinde hizmetleri sunmayı prensip edindik. Yapmış olduğunuz nezaket ziyaretinden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.
Muş Manşet Gazetesi


