Bulanık Belediyesi ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşabilmesi için, ilçede daha sağlıklı ve yaşanabilir bir ortam oluşabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Bulanık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde kazdıkları çukurlara fidan dikimi çalışmalarına başladı. Kaldırım ve yol kenarlarına dikilen fidanların bakımı ekipler tarafından yapılacak ve fidanlar korumaya alınacak.
Ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili Bulanık Belediyesi´nden açıklama yapıldı. Akasya ağaçlarıyla caddelerin ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili açıklamada: Yeşil bir Bulanık için başlatılan çalışmalar kapsamında çarşı merkezinde neredeyse tamamında ağaç bulunmayan kaldırımlarda başlatılan ağaç dikme çalışması devam ediyor. Roboski Caddesi´nde başlatılan ağaç dikme işlemi Caddenin her iki tarafında bulunan kaldırım kenarlarında daha önce hazırlanan yuvalara yerleştirilerek devam etti.
Dikilen Aşılı Top Akasya ağaçlarının İlçe merkezine yeşil ve güzel bir görünüm kazandırırken, çalışmalar Şex Sait ve Seyit Rıza Caddelerinde devam ederek tüm Sokaklar ağaçlandırılana dek sürecek ifadelerine yer verildi.
Muş Ovası Gazetesi


