Skip to main content

Hakemler moral yemeğinde buluştu

Muş Haber Fotoğrafı

 Bu yılki futbol sezonun sona ermesi ile hakem ve gözlemcilere moral yemeği verildi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Muş Şubesi tarafından düzenlenen moral yemeğine Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi, Bölge Eğitimcisi ve Ulusal Gözlemci Ayhan Göksun, Futbol İl Temsilcisi Aytaç Koyuncu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sekreteri Mehmet Çavuş, Türkiye Faal Futbol hakemleri ve Gözlemciler Derneği Muş Şube Başkanı Ferzende Emre, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, Hakem ve Gözlemciler katıldı.

Türkiye Faal Futbol hakemleri ve Gözlemciler Derneği Muş Şubesi tarafından verilen moral yemeğinde bir konuşma yapan Şube Başkanı Ferzende Emre Derneğimizin her yıl düzenlemiş olduğu geleneksel sezon sonu kapanış yemeğine katılarak, bu önemli ve anlamlı akşamda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum, Acısıyla tatlısıyla bir sezonu daha geride bırakmış bulunmaktayız. Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunarım dedi.

Dernek Başkanı Emre, 2014-2015 Futbol Sezonunun başladığı ilk haftadan itibaren, spor kamuoyunun centilmenliğe ve spor kardeşliğine yönelmesini, fair – play ruhu içerisinde hareket etmelerini önerdik ve kurumumuza yakışan şekilde gerekli adımlarımızı da atarak, kimi zaman olumlu olacağını düşündüğümüzden sessizce, kimi zaman da tepkimizi gösterdik. Bizlerin tek amacı ilimizde sporun gelişmesine katkıda bulunmaktır. İlimizdeki hakemlerimiz genç, dinamik, kariyer sahibi gelecek vadeden pırlanta gibi gençlerdir. Türk hakemliğine uzun yıllar hizmet edecek saygın kişilerden oluşmaktadır. 2011 yılında yapılan araştırmalara göre Ülke genelinde Muş ilimiz en huzurlu ilk olarak 1. sırada yer almıştır. Hakem ve gözlemci camiası olarakta yıllardan beri en huzurlu illerin başında yer almaktayız. Ne yazık ki bizim bu huzurlu ortamımız klasman değerlendirmelerinde hiç ama hiç dikkate alınmamaktadır. Yıllardan beri ilimizden ne ulusal ne de uluslararası yardımcı hakem alınmamıştır. Buradan yetkililere seslenmek istiyorum biz hiçbir zaman huzur ortamımızı bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz ama bunun karşılığını da hakem ve gözlemcilerimizin önü açılarak klasmanlara çıkmalarıdır diye konuştu.

Daha sonra Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi, Bölge Eğitimcisi ve Ulusal Gözlemcilerimizden Ayhan Göksun il hakem kurulu başkanı Ümit Yıldırak, , Futbol İl Temsilcisi Aytaç Koyuncu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sekreteri Mehmet Çavuş, hakem ve gözlemciler kısa konuşmalar yaparak Muş Hakemliğinin daha ileriye gitmesi için dilek ve temennilerde bulundular.

Dernek Başkanı Emre, geçtiğimiz ay açılan aday hakem kursuna 55 kursiyer başvurarak Muş iline hizmet etmek için yeni neferlerin ile yola çıktığını kaydetti. Emre, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne bağlı Gençlik merkezinde yapılan kursa ilgi oldukça yoğun geçti. Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi, Bölge Eğitimcisi ve Ulusal Gözlemcilerimizden Ayhan Göksunun kurs eğitmeni olarak verdiği eğitimlerde 55 aday hakem kurslarda başarılı olarak Muş iline hizmet etmek için kolları sıvadılar ifadelerini kullandı

Emre, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartala da kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri