Skip to main content

Bulanık’ta yollar onarılıyor

Muş Haber Fotoğrafı

Bulanık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından İlçenin bir çok Mahallesinde stabilize ve yol genişletme çalışmaları başlatıldı.

Bulanık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kış ayları nedeniyle Mahallelerde çökme olan yollarda stabilize çalışması başlatıldı. Şehitlik, Cumhuriyet ve Bahçelievler Mahallelerinde bir çok noktada yapılan çalışmalar devam ederken kış mevsimi nedeniyle oluşan çukurlar ortadan kaldırılarak, stabilize yapılıyor. Dar olan yolların genişletilerek düzeltildiği çalışmalarda 50 kamyon malzeme serilerek bozulan yolların büyük bir kısmı onarılacak. Ekipler tarafından yollara serilen kum ve çakıl greyderlerle düzeltilerek, dolgusu yapıldıktan sonra silindir makinesiyle sıkıştırma işlemi yapılıyor.

Birçok noktada yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Eş başkanı Figen Yaşar, Kış mevsimi nedeniyle dış mahallelerde bozulan yolların onarımı için çalışma başlattıklarını belirterek, halkın mağduriyetini bir nebzede olsun gidermeye çalıştıklarını ifade etti. İlçe merkezinde bulunan yollarda sağlıklı bir altyapı çalışması yapıldıktan sonra köklü bir çözüm sağlayacaklarını söyleyen Yaşar, uzun zamandır yapılan ve yenilenmeyen İlçemizin alt yapısı mevcut nüfusun ihtiyacını giderememektedir. Sorunun giderilmesine yönelik başlatmış olduğumuz çözüm arayışlarımız kısa zaman içerisinde netliğe kavuşacaktır. İlçemizin alt yapı sıkıntısını ortadan kaldırdığımız zaman da tüm yollarımızı parke taşı ile kaplayarak halkımızın rahat kullanabileceği yollar ve köklü bir çözüm üretmeyi hedefliyoruz şeklinde konuştu.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri