Milliyetçi Hareket Partisi’nin 11. Olağan Kongresinde Osman Yüce MYK üyeliğine seçildi. 40 yıl önce Abdulhadi Toplu’nun MYK üyeliğinden sonra, Yüce’nin önemli bir göreve getirilmesi, Muş MHP İl Teşkilatında sevinçle karşılandı. Son zamanlarda yaptığı faaliyetlerle dikkatleri üzerine çeken MHP Muş İl Teşkilatı, Yüce’nin MYK üyeliğine seçilmesiyle, genel seçimlere az bir zaman kala büyük moral kazandı. MHP Muş İl Teşkilatı gerek gençlik kolları, gerek kadın kolları ve gerekse İl Başkanlığınca yapılan çalışmalar ve etkinliklerle güçlü bir şekilde genel seçimlere girmeyi hedefliyor. MHP İl Başkanı Şükrü Demir, genel seçimlere yaklaşık iki ay gibi kısa bir süre kaldığını, önümüzdeki hafta içinde aday adaylarının tanıtımını yapacaklarını belirterek, büyük bir moral ve motivasyonla MHP Muş İl Teşkilatının seçimlere hazırlandığını söyledi.
“HİZMET ETMEYİ ŞİAR EDİNECEĞİM”
MHP MYK Üyeliğine seçilen Osman Yüce, bu göreve layık görüldüğü için gurur duyduğunu belirterek: “Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Kongresinde MYK’ya seçilmiş olmam bana dünyevi makamların en yücelerindendir. Görevim süresince aşığı olduğum Muş’a, Muşlu hemşehrilerimize partimin tüm imkanları ile hizmet etmeyi şiar edineceğim. İnşallah, MHP iktidarında Muş’umuzun makus kaderinin değişmesi, daha fazla hizmet alması için doğruluk, dürüstlük kriterleri içinde hizmet edeceğimi belirtmek isterim. Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, tüm delegasyona, İl ve İlçe teşkilatlarına, sivil toplum kuruluşlarımıza, partimizle özdeşleşmiş şahsiyetlere, emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
“YÜCE TEŞKİLATIMIZI GURURLANDIRMIŞTIR”
MHP Muş İl Başkanı Şükrü Demir, Yüce’nin MYK üyeliğine seçilmesinden dolayı büyük mutluluk ve memnuniyet duyduklarını belirterek: “Partimizin 11. Olağan toplantısında, MYK üyeliğine seçilmiş olan gönüldaşımız, kardeşimiz Osman Yüce, İl ve İlçe Teşkilatlarımızı gururlandırmıştır. Yaklaşık 40 yıl önce rahmetli ağabeyimizAbdulhadi Toplu beyden sonra, ilk olarak ilimizden bir MYK üyesinin seçilmesi bizler için ayrıca gurur kaynağı olmuştur. Sayın Osman Yüce’yi bu konuma seçilmesinden dolayı tebrik eder, her zaman yanında ve yardımcısı olacağımızı bildirir, yüce Allah’tan muvaffakiyetler dilerim” dedi.
Haber 49 Gazetesi


