Skip to main content

Güler, adaylığını açıkladı

Muş Haber Fotoğrafı

Muş Merkez Firdevs cami İmam Hatipliğinden istifa ederek 2015 Genel Seçimlerine Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Selim Güler, tek amacının Muşa hizmet etmek için bu yola girdiğini söyledi.

Muş Merkez Firdevs cami İmam Hatipliğinden istifa ederek 2015 Genel Seçimlerine Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili aday adayı olan Mehmet Selim Güler, kahvaltılı toplantıda adaylığını açıkladı.

Tek amacının hakkaniyet noktasında Muşa hizmet etmek olduğunu belirten Güler, Adalet ve Kalkınma Partisine güvendiğini ve bu hizmet yolunda aday olduğunu söyledi.

Neden Ak Partiyi tercih ettiğini ifade eden Güler, şunları söyledi: Genel seçime giden süreçte bu hizmet adaylığı için çıkmış olduğumu bu yolda yerelde Muş ilimiz, genelde ülkemiz için yapılacak hizmetlere katkı sağlayacağım inancı ile hizmete talip olduğum ülkemizin yaşana bilir seviyeye getirilmesi Adalet ve Kalkınma Partisinin sayesinde olduğum dünya gündemine aşikârdır. Neden Adalet ve kalkınma partisinden? Çünkü: Bölgesinde ve dünyada hızla yükselen ışıltısıyla gözleri kamaştıran Türkiyenin değerleriyle, fikirleriyle, felsefesiyle, tarihinden kültüründen aldığı güçle artık vazgeçilmez bir güç olduğunu cümle alemin kabul etiği tarihi günlerimizden birini yaşamaktayız. Türkiye mazlumun yanında zalimin karşısında durarak bütün dünya ezilenlerin sözcüsü olmuş, onlara ellerini uzatarak insan olmanın onur ve vakarına yaraşır büyük bir devlet olma anlayışı çerçevesinde herkese gönlünü açmış ve her hal ve şartta yardımlarını ulaştırma gayreti içerisinde olmuştur. Türkiye yükselen bir değer olma yolunda önemli mesafeler kat etmiş bir cazibe merkezidir. Çünkü ak parti vatandaş ile devleti buluşturan devleti halkın ayağına getiren, halkına devleti benimseten bir siyasi partidir. Bende Ak Partinin Muşun Ankaradaki eli, kolu ve yüreği olmaya talibim. Her şeyimle Muşa ve ülkeme hizmet etmek istiyorum. Muş halkından alacağım güç ve teveccühünüzü alarak çalışacağım.

ARTIK YENİ TÜRKİYE İNŞA EDİLİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlunun liderliğinde artık yeni bir Türkiyenin inşa edildiğini kaydeden Güler, Yeni Türkiyenin yapısını belirleyecek olan içerde ve dışarıda saygın bir Türkiyedir. Yeni Türkiye artık bulunduğu bölgede söz sahibi dünya coğrafyasında da söz sahibi lider ülke konumundadır. Tüm bunlar devlet ve millet bütünleşmesiyle hizmeti siyasetin en temel önceliği sağlayan Ak Parti anlayışı ile oldu. Ak parti için siyasetin temeli ülkemize ve milletimize hizmet etmektir dedi.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

Türkiyeyi muasır medeniyetler üzerine çıkarma Türkiyeyi kalkındırma büyütme ve özgürleştirme yolunun yolcusu olduğunu vurgulayan Güler, Neden Ak Parti? Dini inançlara saygı gösterdiği için dini inançların önündeki birçok engelleri kaldırdığı adalet sağlamaya çalıştığı için Ak partide.

Okullarda başörtüsünü getirdiği için. Çözüm sürecini büyük bir kararlıkla sürdürdü, barış ve kardeşliği birlik ve beraberliği pekiştirdi bizim için çözüm süreci olmazsa olmazlarımızdandır. Bundan dolayı aday oldum. İstikrar sürsün Türkiye büyüsün, Yeni Türkiye yolun daima açık olsun, Yeni Türkiye 2023 hedefleri gerçekleşsin, Milletvekili genel seçimlerinin milletimize, ülkemize ve dünyaya barış, huzur, refah ve hayırlar getirmesini dilerim, Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, ALLAHA emanet olun şeklinde konuştu. Öte yandan Park Lokantasında düzenlenen kahvaltılı toplantıya Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Sendika temsilcileri, aile büyükleri, kanaat önderleri, bazı siyasi temsilciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri