Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş Teşkilatı, Genel Merkezden gönderilen eğitmenler eşliğinde temel siyasi eğitim semineri düzenledi.
Esnaf Odası Sarayında düzenlenen eğitim programı iki gün sürdü. Seçim sürecinde çalışmalarını yoğunlaştıran CHP Muş Teşkilatı, genel seçimlerde iddialı olduklarını belirtti. CHP Muş İl Başkanı Necati Dikmen, eğitim çalışması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: “CHP Genel Merkezi Parti Okulu desteğiyle hafta sonunda üyelerin katılımı ile iki günlük temel siyasi eğitim programı düzenledik.
Genel Merkezimizden gelen eğitmenler tarafından yürütülen eğitim programına yaklaşık 25 kişi katıldı. Programda halkla ilişkiler, CHP tarihi, CHP programı, CHP tüzüğü, sosyal demokrasi v sosyal proje yönetimi konularında eğitimler verildi.
Eğitime katılan üyelerimiz, beşerli ekipler halinde hazırlayacakları sosyal projelerini uygulayarak eğitimlerini tamamlayacaklar. 2015 Genel Seçimleri öncesinde daha donanımlı ve aktif üyelerimizle iktidara bir adım daha yaklaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi. CHP Merkez İlçe Başkanı Cihan Eker, seçim çalışmaları için start verildiğini, gerek eğitim ve gerekse sahada birçok çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.
Muş Ovası Gazetesi


