Muş Lalezar Spor, 2014-2015 Sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu düzenlediği 3. Lig resmi müsabakalar çerçevesinde Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakada 3. Lig 5 Grupta yer alan Mardin Kızıltepe Eğitim Gençlik Sporu 3-1 mağlup ederek puanını 6 ya çıkardı.
1. sette istediği oyunu sergilemeyen temsilcimiz Lalezar spor 1. Seti 21- 25 kaybetti. Daha sonra toparlanan temsilcimiz ikinci seti 25-17, üçüncü seti 26-24 ve dördüncü seti de 25-17 kazanarak müsabakadan 3-1lik skorla galip gelmesini bildi.
Karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Muş Lalezar Spor Kulübü Başkanı Ferzende Emre, müsabaka boyunca çekişmeli bir mücadele sergilendiğini ve müsabaka sonunda hak ettikleri sonucu aldıklarını belirtti. Emre, Türkiye Voleybol Erkekler 3. Lig 5 Grubu’nda dördüncü haftada 2 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. 2014-2015 sezonun destek olmaması nedeniyle zor geçeceği, biz ve sporcular elimizden gelen tüm imkânlarımızı kullanarak ligi en iyi yerde bitirmeyi hedeflemekteyiz dedi.
Önümüzdeki hafta Pazar günü Şırnak Silopi Serhat Sporla deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Emre, Bu müsabakadan da 3 puanla ayrılıp moral kazanmamız gerekiyor. Önümüzdeki maçları da galip bitirerek ilimizi en güzel bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu oynadığımız Mardin Kızıltepe Eğitim Gençlik 10 tane üniversiteye hazırlanan kardeşimize görev verdik, amacımız bu genç kardeşlerimizin 2014 yılında üniversiteleri kazanmalarıdır dedi.
Muş Manşet Gazetesi


