Kanalizasyonların tıkanmasından dolayı meydana gelen su taşkınları Muratpaşa Mahallesinde bir evin sular altında kalmasına neden oldu. Muş’ta dünden beri aralıksız devam eden kar yağışı, Muratpaşa Mahallesinde kanalizasyonların tıkanmasına ve su baskınlarına yol açtı.
Aralıksız süren yağış nedeniyle, Muratpaşa Mahallesi Kantere Sokaktaki Ergin Gaspak’a ait ev tamamen su altında kaldı. Caddenin üst tarafından geçen kanalizasyon borularının tıkanması sonucu taşan sular evin her tarafını sararken evde bulunan birçok eşya ve gıda malzemesi kullanılamaz hale geldi.
Ergin Gaspak, bugüne kadar birçok defa evini su bastığını belirterek, gerekli önlemlerin alınması için Belediye’ye defalarca müracaat ettiğini ancak bir sonuç alamadığını söyledi.
Kahvede çalışarak geçimini sağlayan Ergin Gaspak geçimini güçlükle sağladığını su baskını olayı çok daha güç duruma düştüğünü ve yetkililerden yardım beklediğini söyledi. Muşun Sesi Gazetesi
NULL


