Uzun süredir Muş Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görev yapan Osman Akar, Erzuruma tayini çıkması münasebetiyle veda yemeği düzenlendi.
Park Lokantasında düzenlenen programa Vali Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, kamu kurum amirleri ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelleri katıldı.
İl Müdürü Osman Akarın tam bir devlet adamı olduğunu söyleyen Vali Vedat Büyükersoy, kendisi ile çalıştığı süre zarfından kendisinden ve çalışmasından çok memnun olduğunu dile getirdi.
Akarı uzun yıllardır tanıdığını söyleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, kendisinin Muşa çok faydalı çalışmaları olduğunu belirterek, Muştan ayrılmasının bir kayıp olduğunu söyledi.
Osman Akar da yaptığı konuşmada, her görevin bir gün sona ereceğini belirterek, Muştan ayrılmasın duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Uzun yıllardır Muşta çalıştığını belirten Akar, herkesten helallik istedi.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Vedat Büyükersoy ve Belediye Başkanı Feyat Asya tarafından Akara plaket verildi.
Muş Manşet Gazetesi


