Tokat Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya veda konuşmasında, açık ve kapalı cezaevi yapımı projesi ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yeni hizmet binası için yeterli desteği vermeyen mülki makamlara ve mahalli birimlere sitemde bulundu.
Polis evinde düzenlenen veda programında konuşan Kaya, İhtiyacımız olan T tipi kapalı cezaevi, açık cezaevi ve Denetimli Serbestliği Müdürlüğü için bir süredir devam eden uygun arsa ve bina ihtiyacımız halen devam etmektedir. Muşun ekonomisi ve istihdamı için çok önemli gördüğüm açık ve kapalı cezaevi projelerini ilimize kazandırmak istedik. Ancak üzülerek söylemek istiyorum ki bu konuda gerek mülki makamlardan gerekse mahalli birimlerden yeterli destek ve yardımı alamadık dedi.
Söz konusu projelerin başka yerle gitme ihtimalinin olduğunu söyleyen Kaya, Bizden sonra göreve gelecek arkadaşlara bu yatırımların yapılması için gerekli desteğin verilmesini diliyorum. Bu fırsat henüz kaçmış değildir şeklinde konuştu.
Muş Manşet Gazetesi


