Skip to main content

Çakar seçimi değerlendirdi

Muş Haber Fotoğrafı

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Göreve geldiğimiz günden bu yana, aşkla şevkle, hizmete odaklandık. Milletimizin tercihleri ne olursa olsun, hiç bir şey bizi aşkımızdan, şevkimizden ayrı koyamaz. Bundan sonra da hizmetlerimizi daha fazla yapmaya devam edeceğiz dedi.

Malazgirtte yapımı tamamlanan Öğretmen evini ziyaret ederek incelemelerde bulunan AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, burada AK Parti Malazgirt belediye başkan adayı Vefa Yıldız, belediye encümenleri ve partilerle bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdi.

Çakar, Seçimlerin üzerinde bir ay geçti. Bizler faniyiz, gelip geçiciyiz. Arkamıza dönüp baktığımızda, güzel eserler bıraktıysak ne mutlu bize. Milletvekili olduğumuz günden bugüne Türkiyede hiçbir ilçe Malazgirtin aldığı hizmetleri alamamıştır. Muş ilimiz şuan eğitim olarak en problemsiz vilayetlerden birisi olmuştur ve ilçelerimiz de buna dahil olmuştur. Onun için çok mutluyuz bahtiyarız dedi.

Malazgirt önemli yatırımlara kavuşuyor

30 Mart seçimlerini değerlendiren Çakar, Biz başka siyasiler gibi secimden sonra tası tarağı toplayıp gidecek halimiz yok. Burada Allah bize bu fırsatı verdiği sürece inşallah hayırlı hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Malazgirte yapımına başlanan Malazgirt Hükümet Konağı taslak projesi bitti. Proje üzerindeki deki son değişiklilikler tamamlandı. Yaklaşık yedi bin metre kare alana sahip olan hükümet konağı Doğu Anadolu Bölgesinde benzeri görülmemiş saray gibi bir yer olacaktır. Adliye sarayımızın temeli atıldı. Selçuklu mimarisine uygun emniyet binamız ve yeni devlet hastanemizin işlemleri son sürat devam etmektedir. Ayrıca Türkiyenin en büyük tip projelerinden biri olan okul binamızı da on beş gün içerisinde yer ve zemin etütlerini yapıp, onunda inşaatına başlayacağız dedi.

Malazgirtlilere küskün değiliz ama biraz burukluğumuz var

Çakar konuşmasını şöyle sürdürdü; Eğer hizmet istiyorsak değerli Malazgirt halkı bizde artık taşın altına elimizi koymalıyız. Rahmetli İsmet İnönünün güzel bir sözü vardır ki tam yerine oturtmuştur. İsmet İnönü derki Namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça bu toplum düzelmez diyor. Bir yabancı filozofta şöyle der, Herkes dünyanın düzelmesini ister, herkes memleketinin güzel olmasını ister, ama yapmaya gelince komşularım yapsın der onun için hepimiz gerçekçi olacağız. Yapacağımız ve temeli atılan bu projelerimizde yüksek bir direnç göstermesek elimizden alınması bir ihtimaldir. Onun için arkadaşlar bu süreci hep birlikte takip ettik hep birlikte gördük elinde bir taşı olmayan insanlar yalanlarla insanlara adeta cenneti vaat ettiler. Biz iktidar partisi olarak kimseye kadro sözü vermedik. Bazıları gittikleri her kapıda iş ve kadro sözü vererek oy istediler, bugünde verdikleri sözlerin arkasında durmalarını isteriz. Bizler kesinlikle Malazgirt halkına kırgın değiliz, fakat biraz burukluğumuz vardır. Biz isterdik ki burada iktidarın bize sunmuş olduğu nimetlerle daha iyi hizmetler yapmaktı. Burada belediye başkanı olsaydık merkezi hükümetimizin de rüzgârını arkamıza alıp daha çok hizmet gelmesi için ne gerekirse yapardık. Ben Malazgirte gönülden bağlıyım, ben Malazgirt aşığıyım ve Malazgirt için tüm bu olanlara rağmen daha çok çalışmaya devam edeceğim dedi.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri