Skip to main content

Hüda Par seçim bürolarını açtı

Muş Haber Fotoğrafı

HÜDA PAR seçim çalışmalarını hızlandırdı. Seçim çalışmaları kapsamında seçim bürolarının açılışlarına HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Sait Şahin, Bingöl Belediye başkan Adayı Hamdullah Tasalı, Solhan Belediye Başkan Adayı Vahit, Muş il Başkanı Abdurrahman Aydın Muş Belediye Başkan Adayı İnan Sur ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bingöl ve Solhandan da katılımın olduğu bir konvoyla yaygın beldesine giden parti mensupları, Yaygın belde teşkilatı seçim bürosunun açılışının ardından Muşa geçti. Muş, Bingöl ve Solhandan da katılımın olduğu konvoy, Muş şehir merkezinde tur attıktan sonra HÜDA PAR seçim bürosunun önünde toplandı.

Burada bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Sait Şahin, mahalli idareler seçimlerinin öyle sıradan bir seçim olmadığına vurgu yaptı.

Şahin, Türkiyenin dört bir yanındaki vatandaş, yerel yöneticisini seçecek, idarecisini seçecek ve inşallah doğru olanı seçecek. Muşlu kardeşlerimiz de inşallah doğru olanı isabet edecek. Bizler de 30 Mart yerel seçimlerinde Muşun idaresine talibiz. Aslında idareye talip olmak peygamberi bir sorumluluk, peygamberi bir iştir diye konuştu.

Bir halkın idarecisini seçmekle aslında her şeyini seçtiğini belirten Şahin; İdarecinizi seçmekle her şeyinizi seçiyorsunuz. Geleceğinizi seçiyorsunuz. Çocuklarınızın, gençlerinizin geleceğini seçiyorsunuz. 5 yıl boyunca bu ilin belediyesini birine teslim etmek suretiyle ahlakınızı belirleyecek insanı seçiyorsunuz. Vereceğiniz belediye başkanlığı oyu partiye gitmeyecek. Adaya gidecek ve buradaki adayınızı, siz oylarınızla seçeceksiniz. Onun için dikkat etmeniz lazım dedi.

SİYASETE AHLAK GETİRECEĞİZ

Siyaset in ahlak üzere yapılması gerektiğinin altını çizen Şahin; Siyasetin de bir ahlakı olmalı, bir usulü olmalı, bir edebi olmalıdır. İnşallah bizler siyasete ahlak getireceğiz ve siyaseti ahlak üzerine yeniden yapılandıracağız. Siz hayvanlarınızın başına bile bir çoban tayin etseniz çobanın ahlakına bakıyorsunuz şahsiyetine bakıyorsunuz. Siz bir belediye başkanı seçeceksiniz. İdarecinizi seçiyorsunuz nasıl ki evinize bir hizmetçi aldığınızda ahlakına dikkat ediyorsanız, idarecinizin ahlakına da dikkat etmeniz gerekir. İnan Sur kardeşimiz belirtmiş olduğumuz inancı da ahlakı da kendisinde barındıran bir kardeşimizdir şeklinde konuştu.

GENÇLER UYUŞTURUCU BATAKLIĞINDADIR

Şahin konuşmasına şöyle devam etti: Muşlu kardeşlerimize şunu söylüyoruz idarecilerinizi size hizmet edecek olanlardan seçin. Size efendi olacaklardan seçmeyin. Bu güne kadar seçtiğiniz idareciler size efendilik yaptılar. Bugünden sonra size hizmetçilik edecek olanları seçin. Size hizmetçilik edecek kadroları Hür Dava Partisi kendisinde barındırıyor. Hür Dava Partisi geldiğinde 2 şeye yatırım yapacak. Bugüne kadar gelen partiler sadece taşa toprağa çevreye yatırım yaptılar. İnsana yatırım yapmadılar. Ahlaka yatırım yapmadılar. İnanca yatırım yapmadılar adalete yatırım yapmadılar. İnsana değer vermeye yatırım yapmadılar. Gençlerimize yatırım yapmadılar ve şu an gençlerimiz uyuşturucunun bataklığında ve geleceğe dair karamsar durumdalar.

Hür Dava Partisi olarak öncelikle insana yatırım yapacaklarını belirten Şahin, daha sonra taşa ve çevreye yatırım yapacaklarını söyledi. Şahin; Bize sorulduğu zaman biz 3 şeyde söz veriyoruz. Size yalan söylemeyeceğiz emanete ihanet etmeyeceğiz, malınızı yemeyeceğiz ve bunun üzerine hizmet üreteceğiz. İnşallah 30 Mart yerel seçimleri Türkiye için yeni bir dönem olacak. Türkiye Hür Dava Partisi belediyeciliğiyle tanışacak. Yeni dönem Hür Dava Partisi belediyeciliği olacak. Sizlerden alacağımız yetki ile belediye başkan adaylarımız 30 Marttan sonra bu hizmeti sergileyecekler şeklinde konuştu.

ZAFER OTURANLARIN DEĞİL ÇALIŞANLARINDIR

HÜDA PAR Muş Belediye Başkan Adayı İnan Sur ise; Gücümüz inancımız, hak ve halktır.

Bizim ne paramız nede pulumuz var. Bizler yola çıkarken halkımızın gücüne güvenerek yola çıktık. Bizim tek bir gücümüz vardı halkın gücü ve inananların gücü. Biz bu desteği gördüğümüz için yola çıktık. İnşallah bize bu hizmeti uygun görürseniz bu yola sizinle beraber devam edeceğiz. Halkımız elini vicdanına koyarak yöneticisini, hizmetkârını seçecektir. Bu konuda endişemiz yok. Hasan el Benanın dediği gibi, zafer oturanların değil çalışanlarındır.

Bizde bu düsturla çalışacağız didineceğiz. Çalışmalarımıza başladığımız günden buyana 11 bin küsur evi ziyaret ettik. Bu evlerde kapılarını yüreklerini bize açan bütün hemşerilerimize teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.

Seçim bürosunun açılışından sonra Korkuta hareket eden konvoy Korkut seçim bürosunun önünde toplandı. HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Sait Şahin ile parti temsilcileri burada esnafı ziyaret etti. Şahin ve beraberindekiler, Korkut ilçe teşkilatı seçim bürosunun da açılışı yaptıktan sonra yapılan ikramın ardından açılış programı sona erdi.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri