Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Muş’ta yaptığı konuşmada, bölgede hizmet noktasında sıkıntılar yaşandığını belirterek: Bakınız Batman’da ve bazı illerimizde belediye Barış ve Demokrasi Partisi’nde.
Bu belediyelerimizde hizmet noktasında maalesef iyi bir performans yok. Söylem üzerinden her şeyi yapıyorlar dedi. Bakan Şimşek, Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Bakan Şimşek burada partililere hitap etti.
Çözüm sürecinin bölge için önemli olduğuna vurgu yapan Bakan Şimşek: Türkiye terörle mücadeleye çok kaynak aktardı.
Son 30 yıl içerisinde terörle mücadeleye yaklaşık 350 milyar dolar harcamışız. Biz artık bu parayı milletimize hizmet noktasında harcamak istiyoruz. Dolayısı ile çözüm süreci demek kaynakların milletimiz için harcanması demektir.
Bakınız Batman’da ve bazı illerimizde belediye Barış ve Demokrasi Partisi’nde. Bu belediyelerimizde hizmet noktasında maalesef iyi bir performans yok. Söylem üzerinden her şeyi yapıyorlar. Duyguya hitap ediliyor. Hâlbuki onların duygu ile ifade ettiğini biz eyleme geçirmişiz dedi.
Muş Ovası Gazetesi


