Skip to main content

Partimizi güçlendirmek adına çalışmalar yapıyoruz

Muş Haber Fotoğrafı

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Gökçe Pişkin ile Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nazlı Kıran Muş’a geldi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret eden Pişkin ve Kıran, çalışmalar yapmak üzere Muş’a geldiklerini söylediler.

Pişkin ve Kıran’ı partide karşılayan CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur ve partililer, bu tür ziyaretlerin sıklıkla yapılacağını söylediler. CHP Parti Meclisi Üyesi Gökçe Pişkin yaptığı açıklamada: “Değerlendirmeler yapmaya geldik. Genel Başkanımız özellikle artan şekilde bölgeye yöneticiler gönderiyor. Hem bölge ile bağlarımızı güçlendirmek, hem de buralarda partimizi güçlendirmek adına çalışmalar yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz.

Genel Merkez nezdinde Türkiye’nin birçok yerinde sandık görevlilerimizle, adaylarımızla hazırız. Genel Başkanımız yurt dışından döndüğü andan itibaren parti meclisi toplantımızı yapıp bütün adaylıklarımızı neticeye kavuşturacağız. Sonra da bu yıl bitmeden adayları belirlemiş olacağız tüm Türkiye’de. Artan şekilde ziyaretler, toplantılar, bölgenin sorunlarına yönelik raporlar hazırlanıyor. Çok güzel gelişmeler var. Gündem değişebiliyor ama CHP’nin istikrarlı programı var.

Birincisi Türkiye’de yaşayan tüm insanlara aynı nazarda bakıp onların sorunlarını çözmek için bir siyaset güdülüyor. İkincisi demokrasiyi her şeyin önünde koyup, demokrasi ve insan hakları ile ilgili politikalarımızı çalışmalarımızı ki bilindiği gibi en son bir deklerasyon yayınladık, bu deklarasyonda barajın düşmesinden tutunda her şeye değinen bir paketi yaygınlaştırmaya çalışıyoruz” dedi. Kamer Genç ile Başbakan’ın eşi arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan olayla ilgili olarak ise Pişkin: “Bilindiği gibi Japon Büyükelçiliğinde bir program vardı. Büyükelçilikler her ne kadar Türkiye topraklarında olsa bile, oraları özerk yerlerdir. Burada Japon Büyükelçisinin eşi bir konuşma yapıyor, ardından da nezaket olsun diye Başbakanın eşi konuşma yapıyor. Ben, bir ülkenin aile tarafından yönetilmesine karşıyım, zaten Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun bu konuda bir beyanatı da vardı” dedi.

Muş Ovası Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri