Skip to main content

Şehirlerarası ulaşımda yoğunluk

Muş Haber Fotoğrafı

Otobüs ve uçaklarda yer bulmak adeta imkânsız hale gelirken, biletlerin gidiş-dönüş olarak uzun zaman önceden alındığı kaydedildi.

Muş Belediyesi Şehirlerarası Otobüs terminalinde yoğunluk yaşanırken, bazı vatandaşlar otobüs bileti bulmakta zorluk çekti.

9 günlük bayram tatilinin bitmesinin ardından dönüş yoluna çıkan vatandaşlar şehirler arası ulaşımda yoğunluk yaşanmasına sebep oldular. Bayram tatili sonrası Türkiyede olduğu gibi Muşta da tatilciler dönüş çilesi yaşadı. Bayram tatili nedeniyle memleketlerine giden vatandaşların yanı sıra 9 günlük tatili fırsat bilerek kısa da olsa tatil yapmayı tercih eden vatandaşlar, dönüş yolunda yoğunluk yaşanmasına sebep oldular. Günde 50ye yakın otobüsün otogardan çıkış yaptığını söyleyen otobüs işletmecileri otobüslerde hafta sonuna kadar çevre iller hariç diğer illere yer olmadığını belirttiler.

Bayram tatilinin 9 gün olması sebebiyle ulaşımda ciddi bir yoğunluk yaşandığını söyleyen otobüs firması işletmecileri ek seferler düzenlemelerine rağmen otobüslerde yer olmadığını kaydederek, Muş Şehirlerarası Otobüs Terminalinden günde 50ye yakın otobüs çıkış yapıyor. Tatil yoğunluğu tam bitmişken arkasından hemen bayram tatili yoğunluğu başladı. Hafta sonuna kadar çevre iller hariç otobüslerde yer yok. Vatandaşlar bilet bulmakta güçlük çekiyor. Bazı vatandaşlar bilet almayı son güne bırakıyor. Böyle olunca da yer bulamıyorlar. şeklinde konuştular.

Bilet bulmakta güçlük çeken vatandaşlar; Her bayram yaşanan yoğunluk nedeniyle bilet bulmakta güçlük çekiyoruz. Otobüs firmalarının bayramlar için seferlerini daha fazla arttırmalıdırlar diye konuştular.

Uçaklarda da yoğunluk

Tatil dönüşü nedeniyle otobüslerde yaşanan yoğunluğun uçaklarda da yaşandığı bildirildi. Ankara ve İstanbul seferlerinin yapıldığı Muş Havaalanına yaşanan yoğunlukta dikkatlerden kaçmıyor. Uçakla seyahat etmek isteyen vatandaşların bilet bulamadıkları veya çok yüksek fiyatlardan bilet almak zorunda kaldıkları kaydedildi. Uçakların yüzde 100 doluluk olanı ile sefer yaptıkları kaydedilirken bir hafta süre ile yoğunluğun devam edeceği kaydedildi.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri