Skip to main content

Müsiad Muş ve Bitlis’te şube açtı

Muş Haber Fotoğrafı

MÜSİAD Başkanı Olpak: “Karşılıklı ilginin olduğu noktada, şubeleşme çalışmalarımızı artırmaya gayret ediyoruz. Anadolu’nun her noktasına ulaşmayı kendisine prensip edinmiş bir derneğiz.”

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Muş ve Bitlis’te şube açtı.

Dernek şubesinin açılışı için Muş’a gelen MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyet, Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.

Ziyarette MÜSİAD Başkanı Olpak, daha önce de Muş’a şube açmayı düşündüklerini belirterek, bugünden sonra Muş ile yakından ilgileneceklerini ifade etti.

Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz ise MÜSİAD’ı Muş’ta görmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Muş’un huzurlu ve güvenilir bir il olduğunu belirten Cengiz, tek hedeflerinin kente yatırımcıyı getirmek olduğunu bildirdi.

Cengiz, iş adamlarının kente yatırım yapmaları için ne gerekirse yapmaya hazır olduklarını belirterek, “MÜSİAD’ın da bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Aktif üye sayısını arttırıp kentin ekonomisine katkı sağlamalarını için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Ardından Cengiz, ziyaret anısına Olpak ile İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Murat Kalsın’a, Muş lalesi tablosu hediye etti.

MÜSİAD Bitlis Şubesinin açılışı

MÜSİAD 66’ncı temsilciliğini Bitlis’in Tatvan ilçesinde açtı.

Açılışta konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, derneğin Türkiye’nin her noktasına ulaşmaya çalıştığını ifade ederek, şöyle konuştu:

“Karşılıklı ilginin olduğu noktada şubeleşme çalışmalarımızı artırmaya gayret ediyoruz. Anadolu’nun her noktasına ulaşmayı kendisine prensip edinmiş bir derneğiz. Bölgede çok uzun zamandır şubelerimiz vardı. Bugün de Tatvan’da açtığımız temsilcilikle yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonrada Allah nasip ederse, ülkemiz ve halkımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Genel merkezden ülkenin her yerine ulaşmaya çalışmak yerine Batman’da, Diyarbakır’da, Elazığ’da, Muş’ta, Bitlis’te ve sayamayacağım birçok yerde çalışma yürüten bir derneğiz.”

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul ise MÜSİAD’ın çalışmalarını çok iyi bildiğini, çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti.

Bitlis’in maddi ve manevi anlamda kalkınmanın eşiğinde olduğunu bildiren Yurdakul, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Dün bakanımızla da enerji sözleşmesi yaptık. 400 milyon dolarlık bir yatırım gelecek. Şehrimiz soba ve kazanlarla değil de jeotermalle ısınan bir kent olacak. Nemrut bizim için her anlamda çok önemli bir kaynak. Burada turizmi de canlandıracağız. MÜSİAD’ın da buradaki temsilciliği bizi gururlandırdı. Bize güç katacağından eminiz.”

Açılışa MÜSİAD Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, kurum amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, MÜSİAD üyeleri, iş adamları ve esnaf katıldı.

Anadolu Ajansı

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri