Skip to main content

Serinova Belediye Başkanı şoför oldu

Muş Haber Fotoğrafı

Serinova Belde Belediye Başkanı Ahmet Güven, belediyenin kamyon şoförü izinli olunca kolları sıvadı ve direksiyona geçti. Başkan Güven 5 gün boyunca çalışarak belediyenin yapımı devam eden yol çalışmalarına kamyon ile malzeme getirdi.

Serinova Belediye başkanlığına seçildiğinden buyana çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye Başkanı Ahmet Güven beldede bir çok hizmete imza attı. Göreve geldiği ilk gün belediye binasının yapılmasını planladı. Başkan Ahmet Güven Belediye hizmet binasında işçilerle birlikte günlerce çalıştı. Başkan Güven, ikinci iş olarak Belediyeye bir taziye evi ve yeni bir caminin yapılmasını sağladı. Belediyenin çalışmaları bunlarla da bitmedi. Belediye Başkanı Ahmet Güven, Aydıngün ve Bakırcılar mezralarına da içme suyu getirtti. Öte yandan Serinova merkezinde ise bir yandan da kanalizasyon çalışması devam etti. Alt yapı çalışmasının bitmesinin ardından ise sıra belediye içinde bulunan sokakların yapımına geldi.

BAŞKAN DİREKSİYONA GEÇTİ

Yol yapım çalışmalarının başlaması ile birlikte oğlunun üniversite kaydı için başka bir şehre giden kamyon şoförünün yerine geçecek başka bir personel bulamayan Belediye Başkanı kolları sıvadı. İş elbisesini giyen, şapkasını da takan Başkan Ahmet Güven, kamyonun direksiyonuna geçti. Başkan Murat nehri kenarında bulunan ocaktan belediye içine kamyon ile 5 gün boyunca asfalt alt malzemesi taşıdı.

BAŞKANI GÖRENLER ŞAŞIRMADI

Serinova Beldesi vatandaşları başkanı direksiyonda görünce çokta şaşırmadı. Çünkü onlar başkanın belediye işçileri ile çalışmasına çok alışıktı. Serinovalılar: “Belediye Başkanımız, kimi zaman belediye inşaatında, kimi zaman belediye araçlarında iş elbisesini giyerek çalışıyor. Bu günde kamyon şoförü olmuş durumda. Başkan hem makamda, hem de belediye içinde böyle hizmet ediyor. Kendisini çok seviyorum. Çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” dediler.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Belediye Başkanı Ahmet Güneş : “seçildiğim günden buyana beldeme hizmet etmek içinm çalışıyorum. Beldemize yen bir belediye hizmet binası, taziye evi, yeni bir cami yapımını sağladık. Belediyemiz alt yapı çalışmaları tamamladı. Bozulan yolların onarımı için kolları sıvadık. Belediye çalışanlarımız beldemizin yollarını yapmak için aralıksız çalışıyor. Belediyemizin kamyon şoförü oğlunun üniversite kaydı için izin alması ile kamyona şoför bulamadık. Bende direksiyona geçtim. Beldem için elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyorum. Serinova halkı hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

Muş Ovası Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri