Muş Sağlık Müdürlüğü’ne, 112 Acil Servisi’nde başhekim olarak görev yapan Dr. Mehmet Fatih Ebiloğlu atandı. Dr. Kenan Akpolat ise Sağlık Bakanlığı Müşavirliği’ne atandı.
Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan ve 2 yıldan beri 112 Acil Servis’te başhekim olarak görev yapan Ebiloğlu, Muş’ta hizmetlerini Sağlık Müdürü olarak devam ettireceğini söyledi. Muş halkına sağlık alanında en iyi hizmeti vermeye çalışacağını kaydeden Ebiloğlu: “Bizden önceki İl Müdürümüz sağlık alanında Muşlulara en iyi hizmeti vermeye çalışıyordu. Bizde bayrağı ondan devralıp hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Hizmet etmek bir ekip işidir. Müdürlüğümüz personelleri, hastanelerimiz, doktorlarımız ve yardımcı sağlık personellerimiz ile birlikte ilimize en güzel şekilde hizmet edeceğiz. Çalışmalarımızı ‘Hakka Hizmet, Halka Hizmettir’ anlayışı ile yürütüp sağlık alanında teknolojiyi takip ederek görevimizi yürüteceğiz. Başta Bakanlığımız olmak üzere Sayın Valimizin de destekleri ile Muş’a en iyi sağlık hizmetini vereceğiz” dedi.
Elazığlı olduğunu, bölgeye ve Muş’a yabancı olmadığını kaydeden Ebiloğlu şöyle konuştu, “Muş’ta 2 yıldan beri Başhekim olarak görev yapıyordum. Bu hizmet bize layık görüldü. Biz de bize layık görülen bu hizmeti en iyi şekilde halkımıza sunacağız. İlimizde bulunan bütün sağlık personelleri ile birlikte görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğimize inanıyorum. Hem devletimizin hem de halkımızın teveccühüne layık olmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.”
Şark Telgraf Gazetesi


