Skip to main content

Zambak, doğulu çocuklara ışık oldu

Muş Haber Fotoğrafı

Eğitim Yayıncılığının lider markası Zambak Yayın Grubu, Doğu ve Güneydoğu’da eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere 500 bin TL tutarında kitap bağışı yaptı.

500 bin liralık temsili hediye çeki, bölgeye ulaştırılmak üzere Kimse Yok Mu derneği yetkililerine teslim edildi. Zambak Yayın Grubu’nun, bugüne kadar tek seferde yapılmış en büyük kitap bağışını gerçekleştirdiğini belirten, Kurumsal İletişim Müdürü Selahattin Özşen, hediye kitapların, ilköğretim bir ve ikinci kademe ile ortaöğretimi kapsayan yardımcı kaynak kitaplardan oluştuğunu ifade etti. 500 bin TL değerindeki yaklaşık 100 bin yardımcı ders kitabının derneğe belirli periyotlarla teslim edeceklerini de belirten Özşen, eğitim yayıncılığındaki lider özelliğinin yanı sıra, sosyal sorumluluk alanındaki faaliyetleriyle de öne çıkan Zambak Yayınları’nın bu gibi projelere devam edeceğini de vurguladı. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki okullardan sürekli kitap desteği için talep geldiğini de belirten Özşen, “Elimizden geldiği kadar bütün taleplere cevap vermeye çalışıyoruz” dedi.

Zambak Yayın Grubu’nun hediye çekini alan, Kimse Yok Mu derneği gönüllüler koordinatörü Eyüp Tok ise bağışlanacak 100 bin kitabı Erzurum, Bitlis, Ardahan, Bingöl, Diyarbakır, Hakkari, Şırnak, Muş, Tunceli ve Van’daki okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıracaklarını söyledi. Kimse Yok Mu diyenlere, “Biz varız” demenin gayretiyle çalıştıklarını vurgulayan Tok, bu tür eğitim yardımlarının deryaya atılan taşın halka halka yayılması gibi çoğalmasını arzu ettiklerini belirtti. 100 bin kitap ile 100 bin çocuğun ilim tahsil etmesine destek olmanın paha biçilemez bir hayır olduğunu da söyleyen Tok, “Çocuklarımız ileride vatanını milletini seven bireyler olarak yetişmelerine hizmet etmek bizi memnun edecektir.” İfadesini kullandı.
 Şark Telgraf Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri