Belediyelerde çalışan personelin sözleşmeleri ile yakından ilgilenen Hizmet İş Sendikası Muş Şube Başkanlığı Sungu Belediye Başkanlığı ile de toplu sözleşme imzaladı.
Sungu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yücekök ile sözleşme imzalayan Hizmet İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, birinci yıl taban ücretleri bin 350 TL’den bin 700 TL’ye yükseltildiğini, sosyal yardımlarına ise % 20 zam verildiğini açıkladı.
Kalır ayrıca ikinci yıl içinde taban ücret ve sosyal yardımlarına % 20 oranında zam verildiğini ifade etti.
Belediye çalışanlarına en iyi zam oranını verdiğini açıklayan Sungu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yücekök belediyelerin kısıtlı imkanlar çerçevesinde çalışmalarını yürüttüğünü ve buna rağmen çalışanları mağdur etmediklerini, en iyi şekilde onurlandırdıklarını söyledi.
Hizmet İş Sendikası Muş Şube Başkanlığında düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Yaşar Kalır, merkeze bağlı Sungu Belediye ile Hizmet İş Sendikası Muş Şube Başkanlığı arasında akit edilen işletme toplu iş sözleşmesi uzlaşma ile sonuçlandı.
Kalır konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “buna göre günümüzün ekonomik koşullarında bu denli yapılan sözleşme işçilerimizce sevinçle karşılanmış olup, emeği geçen başta Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Şerif Yücekök’ teşekkürlerimizi sunarız. Yapılan ve imzalanan toplu iş sözleşmesinin üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi. Muş`un Sesi Gazetesi
Toplu iş sözleşmesi sevinci
Haber Kategorileri :

Aralık 22, 2010 10:28 PM
İlgili Haber Bulunamadı
Ekonomi Haberleri
Kültür Sanat Haberleri

Profesyonel internet sitesi için arayın..
- Google Arama Kaydı
- SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
- Türkçe Yönetim Paneli
- Yedekleme Hizmeti

