Muş Hava Meydan Müdürlüğüne atanan Kemal Daştan görevine başladı. Bir süre önce Gaziantep’e ataması yapılan Nizamettin Homan’dan boşalan Meydan Müdürlüğüne Kars Meydan Müdürlüğünde Hasılat Şefi olarak görev yapan Kemal Daştan’ın ataması yapıldı.
20 yıldır Kars Hava Meydan Müdürlüğünde görev yapan Daştan yaklaşık bir haftadır Muş Meydan Müdürlüğü görevine başladı. Muş’u çok beğendiğini belriten Daştan, Muş Meydanının da çok güzel olduğunu ve kapasitesinin de yüksek olduğunu söyledi.
Uçak sefer sayılarının kış tarifesine göre artacağı gelişmelerinin henüz netleşmediğini belirten Daştan, halka kaliteli bir şekilde hizmet etmek için Meydan Müdürlüğünün bütün imkanlarını seferber edeceğini de sözlerine ekledi.
Muş Hava Meydan Müdürlüğüne ataman Kemal Daştan evli ve 5 çocuk babası. Muş`un Sesi Gazetesi


