Göreve başladığı günden bu zamana vatandaşın güven ve huzurunu sağlamak bakımından olumlu yönde mesajlar veren İl Emniyet Müdürü İlhan Acaröz Polisin yerinin sokaklar olduğunu bir kez dikkat çekerken halkın güven ve huzuru için STK’larla da ortak çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.
Muş İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasının ardından hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz ziyaret yoğunluğu yaşamaya devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğüne atanmasının ardından kendisine yönelik hayırlı olsun ziyaretleri devam eden Acaröz Tütün Kooperatifi Başkanı Şeyhmus Solgun’u makamında kabul etti.
Tütün Kooperatifi Başkanı Şeyhmus Solgunu makamında kabul eden Acaröz halkın güvenliği ve huzuru için STK’larla da çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.
ACARÖZ; “BAŞARI SOKAKTA BELLİ OLUR”
Muş’ta Asayiş ve Huzurun sağlanması bakımından gerekli olan çalışmaları en iyi şekilde yapacaklarını belirten Acaröz Polisin devriyesi, motorize ekipleri, sivil çalışanları ve resmi ekipleri ile sokaklardan çıkmaması gerektiğini ve yapılacak olan çalışmalar sonucu cereyan noktası asgariye indirilen vakalara müdahale noktasında başarının geleceğini belirten Acaröz başarı sokakta belli olur. Bu amaçta Polis sokaklarda olduğu zaman vatandaşlık görevini yerine getirmekte olan kişiler için huzur ve güven vatandaşın huzur ve güvenini bozmaktan yana olan kişiler içinde endişe ve caydırıcı bir çalışma içerisinde olmalıdır dedi.
“TDPH” KALDIĞI YERDEN DEVAM
Önümüzdeki günlerde vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve yaşanan sorunların çözümüne yönelik toplantılar düzenleyeceğiz diye İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, Toplum Destekli Polislik Hizmetleri kapsamında süre gelen çalışmaları kaldığı yerden devam ettireceğiz. Toplum Destekli Polislik Hizmetleri kaldığı yerden devam edecektir. Önceki dönem Muş İl Emniyet Müdürü Sayın Şükrü Rafet Mert’in Muş’ta asayiş noktasında huzur ve güveni sağlamak bakımından takdirle karşılanacak çalışmaları olmuştur. Bizlerde onun eseri olarak gördüğümüz ve devir aldığımız bu noktadaki çalışmaları en iyi şekilde yürütmek üzere elimizden geleni yapacağız. Saygı değer büyüğüm ve benim için çok değerli bir insan olan Van İl Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert’e görev hayatı boyunca çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum ifadelerini kullandı.
SOLGUN; MERT MÜDÜRÜ ÖZLÜYORUZ
Muş İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tütün Kooperatifi Başkanı Şeyhmus Solgun Muş’ta görev süresi boyunca başarılı bir grafik çizen Van İl Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert’in özlemi içerisinde olduklarını söyledi.
Mert Müdürün Muş’ta vatandaşla bütünleşme ve bir araya gelme noktasında her zaman takdirle karşılanan bir çalışma sistemi içerisinde olduğunu hatırlatan Tütün Kooperatifi Başkanı Şeyhmus Solgun Muş İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz ve Polis Teşkilatı kuşkusuz aynı yönde süre gelen çalışmalar içerisinde olacaklardır. Polis vatandaşın huzur ve güveni, evinde rahat uyuması, yolda huzurlu bir şekilde yürümesi, sıkıntılı ya da olumsuzluk içeren bir durum karşısında manevi gücü demektir. Bizler STK’lar olarak Muş İl Emniyet Müdürlüğünün olaylara müdahale noktalarını ve vatandaşla olan diyaloglarını önemsiyoruz. Polis ve vatandaş birlikteliği demek huzur ve güven demektir. Buradan yola çıkarak bizlere huzur ve güvenin sağlayıcısı olan Polislerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz. Muş İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman İlhan Acaröz’e de sağlıklı ve huzurlu bir şekilde başarılar diliyoruz şeklinde konuştu. Günaydın Muş Gazetesi


