Anadolu Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından 80. Yıl Çocuk Yuvası’nda barınan miniklere giyecek ve kitap yardımı yapıldı.
Muş Anadolu Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelirlerle 80. Yıl Çocuk Yuvası’nda barınan çocuklara giyecek ve kitap yardımı yapıldı.
Anadolu Kız Meslek Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü toplum hizmeti kapsamında gerçekleştirdiği kermesten elde ettiği gelirlerle anlamlı yardım yapıldı. Öğrenciler tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelirlerle 80. Yıl Çocuk Yuvası’nda barınan öğrencilere çorap, iç çamaşırı, muhtelif giyim malzemeleri ile kitap aldıklarını söyleyen öğretmenler, yuvadaki çocukların hediyelerden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.
Yuvada barınan miniklerin her zaman hatırlanması gerektiğini ifade eden öğretmenler; “Öğrencilerimiz tarafından bir kermes düzenlenmişti. Kermesten elde edilen gelirlerle yuvada barınan miniklere yardım yapıldı. Yuvadaki minikler hiçbir zaman unutulmamalı. Gerçekten en büyük ilginin onlara gösterilmesi gerekiyor. Biz de elde ettiğimiz gelirlerle miniklere çorap, iç çamaşırı, çeşitli giyim malzemeleri ile kitap aldık. Çocuklar gerçekten aldığımız hediyelerden dolayı mutlu oldular” diye konuştular.
Muş`un Sesi Gazetesi


